Event

Välkommen till våra seminarier

INSTÄLLT PROGRAM


Next up: Vi har ställt in våra seminarier under våren 2020 men återkommer in kort med nya datum för hösten och då kommer vi också att erbjuda dessa digitalt.

Distansledarskap, ”EQ – varför det är viktigt i ledarskapet”,  
”Att bygga företagskultur”  och  ”Hållbart ledarskap”

Många har idag begränsat med tid och resurser och då behövs en större insikt i mänskligt beteende och ledarskap för att kunna nå de mål och ambitioner verksamheten har. Vi vill ge dig nya perspektiv och kunskaper om hur Du kan engagera och skapa en större delaktighet i din organisation. Hör av dig om du önskar att vi genomför något av ovanstående tema digitalt för din organisation, i så fall kontakta gärna oss via formuläret nedan. 

KONTAKTA OSS

TIME TO LEAD WITH ONE PURPOSE

Your words about ONE Leadership

”Det var jättebra timmar hos Er. Bra innehåll, stimulerande föreläsningar och otroligt trevligt. Fick ett mycket professionellt och trovärdigt intryck av One Leadership”

”Stort tack för att jag fick möjligheten att lyssna på Dig och dina kollegor i fredags! Vilket fantastiskt välordnat arrangemang. ”

”Jag vill tacka för ett inspirerande seminarie som Ni hade i fredags. Det var ett bra upplägg, lagom djupdykning för att locka till att vilja veta mer. Bra lokal, varierat fika och pennorna var ju en succé! ”

” Det bästa seminariet jag varit på! Stort tack för en riktigt bra förmiddag. Ni har något riktigt bra på gång. ”

Ska vi besöka Ditt företag?

Hitta till seminarierna

Adress:

T-House, Engelbrektsplan 1, Stockholm

Telefon:

070- 617 90 25

Följ oss: