Event

Välkomna till våra webinarier och workshop våren 2023

PROGRAM


Anmälningsformuläret finns längre ned på sidan och i menyraden ovan.

För våren 2023 har vi tema ”Hållbart ledarskap”
3 februari
– Hållbart ledarskap ur ett strategiskt perspektiv   
Kl. 09.00-10.30, webinar

24 mars – Personlig hållbarhet
Kl. 09.00-10.30, webinar

5 maj
 – Leda och leva hållbarhet.
En halvdagsworkshop, kl. 09.00 – 12.00
Vi ses fysiskt på plats centralt i Stockholm
Pris 495 SEK per person ex. moms


Anmälningsformuläret finns längre ned på sidan.

Ledarskapet blir allt viktigare i tider av förändring, osäkerhet och att fler jobbar nu på distans. Funderingar som många ledare har: ”Hur skapar jag engagemang och kraft hos mina medarbetare att vilja bidra så vi lyckas tillsammans”, hur mår de”, ”jobbar teamet med rätt saker”, ”har vi rätt förutsättningar för att nå mål”, ”har vi en god företagskultur? 
Det har aldrig varit viktigare än nu som ledare att lägga tid och engagemang på att utveckla dig själv, din organisation och ditt team.

Vi på ONE Leadership Sweden har därför valt att göra en serie webinarier om teamutveckling under 2021där vi lagt uppmärksamhet på viktiga ledarkompetenser i tider av förändring.
För våren 2022 har vi fokus på företagskulturen och värderingar. Vi inleder med ett webinarium runt både egna och organisationens värderingar.  Och fortsätter med nästa webinarium som kommer att handla om den hybrida arbetsplatser.
Vi avslutar serien med en halvdagsworkshop där vi analyserar och reflekterar djupare runt dessa frågor och vilka olika typer av utmaningar som kan finnas för kunna skapa en hållbar kultur och en effektiv arbetsplats.
Vi vill ge dig inspiration, konkreta tips och verktyg att använda i din vardag. 

 

ANMÄLAN

TIME TO LEAD WITH ONE PURPOSE  3 februari, webinarium – Strategisk hållbarhet24 mars, webinarium – Personlig hållbarhet5 maj, workshop – Leda och leva hållbarhet

  Your words about ONE Leadership

  ”Det var jättebra timmar hos Er. Bra innehåll, stimulerande föreläsningar och otroligt trevligt. Fick ett mycket professionellt och trovärdigt intryck av One Leadership”

  ”Stort tack för att jag fick möjligheten att lyssna på Dig och dina kollegor i fredags! Vilket fantastiskt välordnat arrangemang. ”

  ”Jag vill tacka för ett inspirerande seminarie som Ni hade i fredags. Det var ett bra upplägg, lagom djupdykning för att locka till att vilja veta mer. Bra lokal, varierat fika och pennorna var ju en succé! ”

  ” Det bästa seminariet jag varit på! Stort tack för en riktigt bra förmiddag. Ni har något riktigt bra på gång. ”

  Ska vi besöka Ditt företag?

  Hitta till seminarierna

  Adress:

  T-House, Engelbrektsplan 1, Stockholm

  Telefon:

  070- 617 90 25

  Följ oss: