Event

ONE LEADERSHIP

Välkommen till våra seminarier

LÄS MER OM PROGRAMINNEHÅLLET HÄR


NYA TIDER STÄLLER NYA KRAV PÅ LEDARSKAP
Den 22 november är det dags igen, temat denna gången blir ”Compassion i ledarskapet”. Klicka på program ovan för att ta del av innehållet och anmälan. 
Många har idag begränsat med tid och resurser och då behövs en större insikt i mänskligt beteende och ledarskap för att kunna nå de mål och ambitioner verksamheten har. Vi vill ge dig nya perspektiv och kunskaper om hur Du kan engagera och skapa en större delaktighet i din organisation. Ta gärna med kollegorna och låt er inspireras under våra kommande seminarier!

Vi lanserade vårt nya bolag och koncept ONE Leadership den 17 maj. Vi bjöd på inspiration om bland annat ”Distansledarskap”, ”Emotionell intelligens” samt hur man bygger en ”Värderingsdriven kultur”. Läs gärna några av våra deltagares kommentarer nedan.

Your words about ONE Leadership

Några av våra deltagares kommentarer från den 17 maj.

”Det var jättebra timmar hos Er. Bra innehåll, stimulerande föreläsningar och otroligt trevligt. Fick ett mycket professionellt och trovärdigt intryck av One Leadership”

”Stort tack för att jag fick möjligheten att lyssna på Dig och dina kollegor i fredags! Vilket fantastiskt välordnat arrangemang. ”

”Jag vill tacka för ett inspirerande seminarie som Ni hade i fredags. Det var ett bra upplägg, lagom djupdykning för att locka till att vilja veta mer. Bra lokal, varierat fika och pennorna var ju en succé! ”

” Det bästa seminariet jag varit på! Stort tack för en riktigt bra förmiddag. Ni har något riktigt bra på gång. ”

Time To Lead With ONE Purpose

ANMÄLAN FÖR FRI ENTRÉ

Om Du har några frågor om innehåll eller önskar en företagsanpassad kurs vänligen ring Christina Kumlin på 070-617 90 25 eller maila christina.kumlin@oneleadership.se

Hitta hit

Adress:

Helio Hitechbuilding, Sveavägen 9, Stockholm

Telefon:

070- 617 90 25

Följ oss:

Ska vi besöka Ditt företag?