Event

Vi planerar nya webinarier till hösten 2024

PROGRAM


Om du önskar ett företagsinternt arrangemang använd gärna anmälningsformuläret finns längre ned på sidan och i menyraden ovan.

För 2023 var huvudtemat ”Hållbart ledarskap”.
Hur får vi de globala målen förankrade i vårt dagliga ledarskap både utifrån ett strategiskt perspektiv och personlig hållbarhet.
Den 24 mars genomförde vi vårt första webinarium om Strategisk hållbarhet och den 5 maj Personlig hållbarhet.
Den 22 september berättade vi om de nya EU-direktiven till exempel CSRD och HRDD, vad de innebär samt vilka krav på rapportering som finns.

Implementering av Hållbarhetsplanen
Leda förändring och utveckling förutsätter engagerade chefer och ledare. Kommande webinarium kommer att handla om implementering av hållbarhetsplanen och hur du leder människor som uppvisar olika typer av förändringsmotstånd. 

Hållbara ledare
Dessutom erbjuder vi en öppen utbildning i Utvecklande ledarskap (UL) enligt Försvarshögskolans koncept som ger dig ytterligare verktyg för att skapa hållbara arbetsplatser.
Utvecklande ledarskap (UL) är framtagen av Försvarshögskolan och enligt forskningen den ledarmodell som har en tydlig påverkan på effektivitet, prestation och motivation. UL ökar delaktighet, engagemang samt resulterar i att man både presterar bättre och mår bättre.
För mer information om UL klicka här.Anmälningsformuläret finns längre ned på sidan.

Ledarskapet blir allt viktigare i tider av förändring, osäkerhet och att fler jobbar nu på distans. Funderingar som många ledare har: ”Hur skapar jag engagemang och kraft hos mina medarbetare att vilja bidra så vi lyckas tillsammans”, hur mår de”, ”jobbar teamet med rätt saker”, ”har vi rätt förutsättningar för att nå mål”, ”har vi en god företagskultur? Det har aldrig varit viktigare än nu som ledare att lägga tid och engagemang på att utveckla dig själv, din organisation och ditt team.

Vi på ONE Leadership Sweden hade en serie webinarier om teamutveckling under 2021där vi lade uppmärksamheten på viktiga ledarkompetenser i tider av förändring.
För 2022 hade vi fokus på företagskulturen, värderingar och erfarenheter om den hybrida arbetsplatsen.

Vi vill ge dig inspiration, konkreta tips och verktyg att använda i din vardag. 

 

ANMÄLAN

TIME TO LEAD WITH ONE PURPOSE


  Ledarskapsutveckling

  Teamutveckling

  Coaching

  Your words about ONE Leadership

  ”Det var jättebra timmar hos Er. Bra innehåll, stimulerande föreläsningar och otroligt trevligt. Fick ett mycket professionellt och trovärdigt intryck av One Leadership”

  ”Stort tack för att jag fick möjligheten att lyssna på Dig och dina kollegor i fredags! Vilket fantastiskt välordnat arrangemang. ”

  ”Jag vill tacka för ett inspirerande seminarie som Ni hade i fredags. Det var ett bra upplägg, lagom djupdykning för att locka till att vilja veta mer. Bra lokal, varierat fika och pennorna var ju en succé! ”

  ” Det bästa seminariet jag varit på! Stort tack för en riktigt bra förmiddag. Ni har något riktigt bra på gång. ”

  Ska vi besöka Ditt företag?

  Kontakt

  Hitta hit

  Adress:

  Sveavägen 9, 111 5,  Stockholm 

  Mobil:

  +46 706179025

  Följ oss: